Помните ли старите автобуси, които  се движиха из Пловдив? Помните

...
Помните ли старите автобуси, които  се движиха из Пловдив? Помните
Коментари Харесай

Бъдеще и минало на автомобилите и автобусите се срещат в Панаира за пловдивчани

Помните ли старите рейсове, които  се движиха из Пловдив? Помните ли времената, когато „ Чавдар ”и „ Икарус ” извозваха пловдивчани от Кючука, Тракия и Смирненски, с цел да стигнат до Панаира и да видят автомобилното ревю и бъдещето на колите и рейсовете?
Прочетете още
„ Браво, Пловдив ” и претендентът за кмет на регион „ Северен ”  Стоян Даскалов провеждат автомобилно ревю, което среща бъдещето и предишното точно в Международен панаир –  Пловдив.

На него може да видите ретро рейсове „ Родина ”, „ Икарус ”, „ Чавдар ”, „ Шкода ” в безупречно положение, както са били на ревютата през 60-те и 70-те години.  Също и ретро автомобили  като „ Шавролет ”, „ Сингер ”, „ Пежо ”, „ Мерцедес ”, БМВ и други антики, които провокират неспокойствие във почитателите на колите.  Бъдещето и актуалното пък ще бъде показано от свръхлуксозни коли, като " Ролс-Ройс ", " Ферари ", " Майбах ", " Ламборгини ", както и нови електрически коли.

Събитието е на 8 октомври – неделя, на площадното пространство сред 6 и 7 палата. То стартира от 14:00 часа и ще приключи в 18:00 часа.  Входът е свободен, като посетителите могат да се запишат за турове с ретро рейсовете из панаирното градче.   Всички пловдивчани може да прегледат колите и рейсовете и да се снимат с тях.  В парковото пространство пък ще има фуд-корт, където ще се предлага храна и питиета.

„ Панаирът в последната година се употребява за политическа дъвка, вместо да се работи в разговор с всички за неговото бъдеще. С това събитие желаеме да напомним времената, когато имаше опашки пред касите, с цел да се видят автомобилните изложби, като имаме вяра, че това минало може още веднъж да е бъдеще ”, изясни уредникът Стоян Даскалов.

Кандидатът за кмет на Савина Петкова също ще бъде на събитието, която ще показа визията на „ Браво, Пловдив ” за градския превоз. Това е главен приоритет в програмата, като напъните ще са ориентирани към екологичен, комфортен и постоянен градски  превоз.





 

 

 „ Браво, Пловдив ” с номер 36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия за кмет, областен кмет и листа за общински съветници!

 Купуването  и продаването на гласове е закононарушение!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР